• FILMARI 

   CU 

   DRONA

  Filmari cu drona, fotografie aeriana, filmare aeriana, drona filmare FullHD si 4K, drona filmare pret, filmare drona nunta.

  Read More
 • Filmari

  Video

  Nunti

  Filmari video nunti si evenimente in judetul Satu Mare si nu numai.

  Read More
 • Drona

  Mavik

  Pro 4k!

  Filmarile de nunta cu drona sunt la moda acum. Daca inca nu ati ales fotograful si/sau cameramanul pentru nunta, noi va putem oferi pachetul complet foto/video plus filmare cu drona Mavik Pro 4k sau Full HD in Satu Mare!

  Read More

Super Drona DJI Mavic Pro 4K

Încercăm să realizăm filmari de înaltă calitate și astfel echipamentul nostru este foarte performant și de ultima generatie.

Suport Video

In functie de pachetul de filmare va punem la dispozitie materialul video FullHD sau 4K pe suport digital ales de catre dumneavoastra.

Seriozitate

Pentru noi punctul de pornire este cuvantul dat. Onoram toate comenzile planificate si suntem prezenti la toate evenimentele stabilite, programate.

Experienta

Avem in spate ani buni de munca sustinuta cu zeci - sute de evenimente filmate, fotografiate. Incepand de la nunti, botezuri si panal la chefuri de majorat si petreceri private.

Profesionalism

Echipamentele noastre sunt intr-o continua evolutie. Am trecut prin toate etapele filmului de nunta de la casetele VHS pana la filmari 4K, de la camcordere analogice pana la filmari cu drona.

Recomandare

Majoritatea clientilor noi ne gasesc prin recomandarile facute de catre clientii nostri actuali :)

Despre drona DJI Mavic Pro

DJI Mavic este prima drona DJI cu brate rabatabile si, totodata, prima care vine cu o noua telecomanda, cu ecran LCD propriu, care functioneaza in tandem cu cel al smartphone-ului. Autonomia de zbor este de 27 de minute (deci, vreo 25 minute efective), iar noua telecomanda vine si cu un sistem de transmisie diferit. Din punct de vedere hardware, DJI Mavic integreaza un sistem care are la baza un procesor cu 24 de nuclee.

Patru senzori vizuali asigura mentinerea pozitiei in zbor si ocolirea obstacolelor, receptorul GPS se conecteaza la 20 de sateliti, pentru acuratete crescuta. Filmeaza la rezolutie 4K 30/25/24p (inclusiv Cinema 4K la 60MB/s), iar camera sta pe un stabilizator tip gimball. Fotografieaza la rezolutie maxima 12MPx. Viteza maxima de zbor a lui Mavic este de 64Km/h, in modul Sport.

Filmari Recente

Echipa noastrã

Testimoniale