Solutii Complete Nunti
Rochii de Mireasa & Invitatii de Nunta

 

Rochii de Mireasa si Invitatii de Nunta in Satu Mare

Rochii de mireasa si rochii de seara pentru pentru evenimente in tot judetul Satu Mare - Invitatii de Nunta si Accesorii pentru nunta la alegere.

 

Salonul Rochii de mireasa  le sta la dispozitia mireselor din Satu Mare, oferindu-le rochita pe placul fiecarei mirese, atat la vanzare cat si la inchiriere. Rochiile de mireasa care ne caracterizeaza ca si salon sunt cele lejere, confortabile, senzuale, unicate, toate lucrate manual si nu in ultimul rand economia de resurse la noi este pe prim plan, inclusiv financiar, insa nu in defavoarea calitatii, o matase naturala o dantela fina s-au o broderie de calitate nu se compara cu nimic altceva. Salonul nostru incurajeaza naturalul, calitatea finisajelor, tonalitatea bazei, intr-o epoca sufocanta de materiale contrafacute cu aspect de plastic. ••• La noi miresele isi pot permite luxul de a imbraca ce e mai bun!!!

Invitatii de nunta

Invitatii de nunta si botez.Dumneavoastra vizualizati si aprobati varianta finala, comanda fiind lansata in executie numai dupa confirmare.Puteti alege unul dintre modelel noastre de text sau puteti concepe unul nou. Textele pot fi inscriptionate in orice limba. Alegeti modelul preferat de invitatie din galeria de mai jos. Acestea sunt doar cateva, dintre numeroasele modele de invitatii pentru nunta. Modele - Invitatii de nunta